30/04/2019

Com dinar fora de casa i fer-ho de manera saludable

El darrer taller del Cicle d'Alimentació saludable dóna les pautes necessàries per aconseguir aquest objectiu

Dinar fora de casa i fer-ho de manera saludable exigeix seguir unes pautes higienicosanitàries. Si, a més, volem que sigui saludable, cal assistir a un dels tallers que imparteix la nutricionista Anna Gispert. Emmarcat en el Cicle d’Alimentació Saludable el passat dissabte Gispert va impartir un taller de menjars per a emportar. Un total de 18 persones van assistir a la xerrada, en què es van donar recursos i idees útils per facilitar una bona alimentació dins la carmanyola. També es va informar detalladament sobre les precaucions a nivell sanitari: com realitzar una bona conservació dels aliments, a la temperatura correcta, etc. També es van proposar menús setmanals amb aliments de temporada.


La cuinera Lara Sánchez va ser l’encarregada d’ensenyar a fer algunes d’aquestes propostes. Tant Gispert com ella van atendre a continuació els dubtes i suggeriments de les persones assistents.
 
Les següents xerrades programades són:
Dimarts 7 de maig: Xerrada sobre la nutrició en les malalties autoimmunes
Hora: 19:00 h
Lloc: Sala d’actes de la Biblioteca
Dimarts 21 de maig: Diferents patrons saludables i mites en l’alimentació
Hora: 19:00 h
Lloc: Sala d’actes de la Biblioteca
Dimarts 4 de juny: La digestió, clau en la salut
Hora: 19:00 h 
Lloc: Sala d’actes de la Biblioteca
Dimarts 18 de juny: Xerrada sobre la conducta alimentària
Hora: 19:00 h 
Lloc: Sala d’actes de la Biblioteca
 
Les inscripcions ja estan obertes. Podeu gestionar-les enviant un correu electrònic a: serveisalut@santquirzevalles.cat.
 
 
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto