Inici /

Ajuts del programa d’atenció social a les persones amb discapacitat

DescripcióDerivar al Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya la sol·licitud d’ajuts del Programa d’atenció social a persones amb discapacitat de l'exercici en curs.


L’objecte d’aquest ajut és facilitar els ajuts econòmics necessaris per al desenvolupament de l’autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial amb mesures compensatòries per tal de millorar la seva qualitat de vida i fomentar la seva integració social.


Qui ho pot demanar?Veïns i veïnes de Sant Quirze del Vallès que compleixin amb les condicions i requisits establerts pel Departament de Benestar Social i Família.


Documents que cal aportar  • Formulari de derivació de documentació a la Generalitat (C3X102).
  • Sol·licitud d’ajuts del Programa d’atenció social a persones amb discapacitat per a l’any 2014 (IM 15192).
  • Documentació específica indicada segons prestació específica sol·licitada (veure el formulari de sol·licitud IM 15192).

L’acreditació de les condicions exigides no serà necessària per a la persona sol·licitant que l’hagi efectuada anteriorment a qualsevol òrgan o dependència del Departament de Benestar Social i Família, sempre que no hagi transcorregut més de cinc anys des de la presentació i les dades no hagin experimentat cap modificació.


En aquest cas, l’aportació podrà ser substituïda per una declaració de la persona sol·licitant, que s’inclou a l’imprès de sol·licitud (IM 15192 Ver.001.12), amb la qual s’acrediti que no s’han produït modificacions en les dades que consten en la documentació presentada. S’hi ha d’especificar l’expedient per al qual es va aportar la documentació esmentada.


Antelació amb què cal demanarEl termini establert per la Generalitat per la presentació de sol·licituds, a les oficines de Benestar Social i Família, és del 10 de març al 9 de maig de 2015.


Per tal de garantir la derivació de la sol·licitud a la Generalitat, dins del termini establert per la normativa que regula la convocatòria, es recomanable presentar la sol·licitud a l'Oficina d'Atenció Ciutadana com a màxim fins 7 dies naturals abans a la data de finalització de la convocatòria.On es demana (Presencial)
Oficina d'Atenció Ciutadana


Atenció presencial exclusivament mitjançant cita prèvia.

Podeu demanar la vostra cita prèvia enviant un correu electrònic a l'adreça oac@santquirzevalles.cat , mitjançant el web http://citaprevia.santquirzevalles.cat o trucant al telèfon 937216800 (horari per sol·licitar cita prèvia de dilluns a divendres de 9 a 20h)

Oficina Ajuntament

Plaça de la Vila, 1 (08192)
De dilluns a dijous, de 8.30 a 19 hores; i divendres de 8.30 a 14 hores.
Telèfon: 937216800


Oficina Torre Julià de les Fonts

C/ de Josep Mitats, 10 (08194)
Dimecres de 15 a 20 hores i divendres de 8.30 h a 14 hores
Telèfon: 937840136


Consulteu els horaris especials de Setmana Santa, estiu i Nadal


 


Servei gestorServei de Benestar Social i Cicles de Vida


Termini per resoldre i notificar3 mesos


Sentit del silenci administratiuNegatiu


CostGratuït.


ObservacionsLes persones que vulguin obtenir informació i orientació, sobre la situació de la seva sol·licitud, poden trucar al telèfon d'informació del Departament de Benestar Social i Família (900 300 500) o al telèfon d'atenció ciutadana (012).Més informació

Formulari derivació Sol·licitud Generalitat

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto