Castellano  |  Contacte

Home | Pacte Educatiu Sant Quirze | BIBLIOTECA-ESCOLA

BIBLIOTECA-ESCOLA

Joventut

Entitat organitzadora AJUNTAMENT DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
Descripció de l'activitat

Les visites escolars són visites adreçades a tots els centres educatius del municipi. La finalitat de les visites escolars és donar una visió general de què es la biblioteca i els seus serveis, el fons i com està organitzada, així com les activitats de s’hi realitzen. Es preten formar usuaris autosuficients en l’ús de la biblioteca i especialment en la recerca d’informació. Serveis que s'ofereixen: - Carnet d'entitat - Visites escolars - Maletes viatgeres - Lots de llibres - Recomanacions de lectures - Cessió d'espais Més informació: www.b.st.quirzev@diba.cat Educació primària La visita i les activitats estan adaptades a cada cicle educatiu. (inicial, mitjà i superior) Contingut de la visita: - explicació de la biblioteca i els seus serveis, com també l’ús del catàleg. - visita de l’àrea infantil - narració de contes i/o activitat de cerca de documents - una estoneta per mirar i llegir llibres Educació secundària La visita i les activitats estan adaptades a cada cicle educatiu. Contingut de la visita: o explicació de la biblioteca i els seus serveis, com també l’ús del catàleg. o visita guiada a tota la biblioteca o activitat de cerca de documents o una estoneta per mirar i llegir llibres calendari i petició Els serveis i/o activitats del projecte es duran a terme d’octubre a maig. L’activitat o servei de cessió d’espais es durà a terme d’octubre a juliol. Cal petició prèvia amb un mínim de 15 dies d’antelació. .

Objectius de l'activitat Objectius
· Potenciar la col·laboració entre els centres educatius municipals i la biblioteca.
· Possibilitar l’accés a la més àmplia varietat possible de recursos i serveis
· Impulsar activitats que fomentin la lectura com a mitjà d’informació i d’entreteniment.
· Fer de la biblioteca un espai obert i participatiu.
Públic al que va dirigit Centres educatius de Sant Quirze
Lloc Biblioteca Sant Quirze
Data d'inici de l'activitat 15/09/2014
Data de fi de l'activitat 23/06/2015
Observacions sobre l'horari A concretar amb els centres educatius Les activitats es duran a terme dins la franja horària següent: d’octubre a maig: dimecres el matí: dos torns de 10 a 11h i de 11h a 12h dimarts i dijous tarda: de 15:30 a 16:30h
Data d'inici de les inscripcions 01/10/2014
Data de fi de les inscripcions 31/05/2015
Responsable de l'activitat Meritxell Riera
Forma d'inscripció Cal omplir el formulari que trobareu a la següent direcció electrònica: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGhpb3lZZ3lmM0k1UWFUUDVKTkVRX3c6MQ I enviar-lo per correu calendari i petició Els serveis i/o activitats del projecte es duran a terme d’octubre a maig. L’activitat o servei de cessió d’espais es durà a terme d’octubre a juliol. Cal petició prèvia amb un mínim de 15 dies d’antelació.
Telèfon de contacte 937219547
Correu electrònic meritxell.riera@santquirzevalles.cat