Castellano  |  Contacte

Home | Pacte Educatiu Sant Quirze | TALLER: TASTA'M I CONEIX EL COMERÇ JUST

TALLER: TASTA'M I CONEIX EL COMERÇ JUST

Cooperació

Entitat organitzadora MESA DE COOPERACIÓ
Descripció de l'activitat

Setmana solidària: Taller d'una hora entorn els avantatges del comerç just, preparat per la Fundació Grup Tercer Món Mataró i finançat per la Diputació de Barcelona. S'analitzen les etiquetes d'un conjunt de productes alimentaris i es projecta un video explicatiu del funcionament d'una cooperativa de productors de cacau de Ghana. Els tallers acaben amb un esmorzar conjunt fet amb productes de comerç just. Un cop finalitzat el taller, el centre educatiu pot aprofitar els conceptes treballats per promoure la creació literària entorn a la solidaritat i dinamitzar la redacció de contes solidaris entre l'alumnat. Es proposa presentar els millors contes de cada grup classe al Concurs literari de contes Solidaris i microrelats que cada any promou l'Ateneu del Món. Per a desenvolupar aquesta activitat és necessari disposar d'un punt de llum i un punt d'aigua. Per a més informació: http://www.gruptercermon-mataro.org/

Objectius de l'activitat Transmetre nous hàbits de consum i donar a conèixer el funcionament de les cooperatives.
Públic al que va dirigit ALUMNES DE SISÈ
Assistents màxims 30 per taller
Lloc Centre Escolar
Data d'inici de l'activitat 17/11/2014
Data de fi de l'activitat 21/11/2014
Observacions sobre l'horari Dins del marc de la Setmana Solidària que es celebra la tercera setmana de novembre. Qualsevol dels dies, entre el 17 i el 21 de novembre, en horari lectiu, preferiblement a primera hora del matí abans del pati.
Data d'inici de les inscripcions 02/09/2014
Data de fi de les inscripcions 31/10/2014
Responsable de l'activitat Marta Fernández
Forma d'inscripció Mitjançant correu electrònic. El nombre de tallers és limitat i s'atorgaran en funció de la demanda i dels recursos disponibles.
Telèfon de contacte 93 721 68 00 (ext. 5227)
Correu electrònic marta.fernandez@santquirzevalles.cat