Castellano  |  Contacte

L'escola

L’Escola Bressol Municipal El Patufet és un equipament de titularitat municipal en funcionament des del curs 2007-2008. Gestionada conjuntament per l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, a través de la Unitat d’Educació, i per Clece Serveis Educatius, empresa guanyadora del concurs públic per a la gestió del centre.

 

L’Escola Bressol Municipal El Patufet és un equipament de titularitat municipal en funcionament des del curs 2007-2008.

La línia pedagògica es basa en els principis d’escola activa i oberta, amb una visió educativa global, pluralista, integradora i vinculada al territori. Orientada als principis i valors educatius, partint de la concreció i la visió del concepte d’infant com un tot, com el protagonista del seu aprenentatge i con un ésser lliure i únic.

 

El nostre projecte educatiu s’emmarca en els principis d’educació inclusiva i coeducadora. Posem l’accent en l’atenció personalitzada i la diversitat, tenint en compte el ritme de desenvolupament de l’infant.

 

El joc és l’eina principal que fem servir per al seu aprenentatge, ja que forma part de la seva activitat natural, i també ho són totes aquelles propostes que cobreixen els aspectes de la vida quotidiana on l’infant pot descobrir, experimentar i aprendre, desenvolupar la seva manera de ser, de pensar i de relacionar-se.