Castellano  |  Contacte

Home | Notícies | Eusebio Sacristan:" L'esport potencia el treball en equip, la col·laboració entre companys, el civisme i la solidaritat"

Eusebio Sacristan:" L'esport potencia el treball en equip, la col·laboració entre companys, el civisme i la solidaritat"

19/05/2011

L'exjugador del Dream Team va oferir ahir una xerrada a l'Institut Sant Quirze

 Fer servir l'esport com a model, exemple i material d'estudi a les aules i promoure els valors de l'esportivitat com a eina per al desenvolupament humà i social dels escolars són les idees a l'entorn de les quals va girar la xerrada que va oferir ahir a l'IES Sant Quirze l'exjudador del Barça Eusebio Sacristan.


A l'acte hi van assistir una trentena de persones que també van poder conèixer  la missió i els objectius de la Fundació del FC BArcelona.


Segons Sacristan, l'esport és una disciplina que, de manera especial per qui la practica des de petit, potencia aptituds com el treball en equip, la col·laboració entre companys, el civisme i la solidaritat.


Així, l'exjugador va explicar la importància d'apropar i potenciar l'esport a les escoles i d'integrar-lo com una eina més en la l'educació dels infants i joves. En aquesta línia Sacristan va fer una crida tant a pares, escoles com a les administracions a endegar i continuar amb les activitats relacionades amb el món esportiu, pel benefici que tenen tant en la persona, com a nivell més general, en la societat.