Inici / Participació i transparència / L'opinió dels grups municipals

L'opinió dels grups municipals

<< Tornar als Grups Municipals

Grup Municipal Cse-mail: sant.quirze@ciudadanos-cs.org
web: www.ciudadanos-cs.org

09/07/2015 - Grup Municipal Cs

Ciutadans agraeix el recolzament dels veïns a les eleccions municipals

CIUTADANS ACONSEGUEIX DOS REGIDORS

 Ciutadans es va presentar a les eleccions municipals amb una candidatura de persones que han estat vinculades al projecte de Ciutadans des de la seva fundació i amb persones que s’han sumat novament amb molta dedicació i constància.


Ciutadans desprès dels resultats electorals estarà present per primera vegada a l’Ajuntament i això és motiu de gran satisfacció i a la vegada de gran responsabilitat. Aquesta responsabilitat s’exercirà des de l’oposició defensant els interessos del poble i les idees polítiques que representem.


Els resultats obtinguts per Ciutadans han permès entrar amb força al nou Ajuntament, amb dos regidors: David Sánchez i Luis Villa i ha permès afiançar el projecte del partit al poble.


La candidatura sent un profund agraïment pel suport obtingut pels veïns del municipi i que suposa el recolzament per les noves fites electorals de vital importància en un futur immediat.


Estem a disposició del nou equip de govern per tal d’arribar a acords que suposin major benestar als veïns, i desitgem encert a l’alcaldessa. L’animem a no conformar-se només amb una majoria consolidada sinó cercar la participació dels grups que estarem a l’oposició.


Tanmateix demanem que qui encapçala la màxima representació de l’Ajuntament, que és la representació de tots els veïns del poble, sigui lleial a les lleis, a les llengües, als símbols, i a les banderes com a senyal de respecte i elemental norma de convivència.


Sant Quirze del Vallès ha de reafirmar-se com a poble i ha de fer realitat diversos projectes comuns, aprenent del passat i canviant i millorant allò que sigui necessari.


 
Grup Municipal Ciutadans
David Sánchez i Mancebo – Luís Villa Carbó
 

Podeu dirigir-vos als regidors per correu electrònic: david.sanchez@santquirzevalles.cat; luis.villa@santquirzevalles.cat o a una bústia física que hi ha a la planta baixa de l’Ajuntament.


Veure més articles...
app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto