Inici / Participació i transparència / L'opinió dels grups municipals

L'opinió dels grups municipals

<< Tornar als Grups Municipals

Grup Municipal Junts-ERC-AMe-mail: info@juntspersantquirze.cat
web: http://www.juntspersantquirze.cat

23/02/2015 - Grup Municipal Junts-ERC-AM

JUNTS encara el tram final de les trobades amb els veïnats. 1 de març pl. Anselm Clavé

El grup busca l'opinió dels veïns per completar el programa electoral

Imatge d'una de les trobades amb veïnes i veïns
Imatge d'una de les trobades amb veïnes i veïns

Mica en mica es va acostant el 24 de maig, data de les eleccions municipals. Igual que ara fa quatre anys, Junts per Sant Quirze ( coalició nascuda l'any 2010 fruit de l'acord d'ERC i persones independents ) ha engegat el procés per recollir idees, queixes i propostes de les persones i entitats del poble per tal de completar el programe electoral, un recull d'intencions que volem que girin en torn als valors de radicalitat democràtica i justicia social en un projecte independentista i d'esquerres.


Aquest diumenge 1 de març, a partir de les 11 del matí, la gent de Junts, encapçalats per l'alcaldable Elisabeth Oliveras, serem a la plaça d'Anselm Clavé ( davant la Patronal ), i tancarem les trobades el 8 de març a l'avinguda Egara, després del dipòsit d'aigua. Seràn les dues darreres d'un seguit d'actes que van començar al desembre a les Fonts i des d'aleshores ens han portat a visitar cada setmana totes les barriades de Sant Quirze per escoltar els nostres conveïns.


En referència a aquestes trobades, hem vist amb satisfacció com altres grups municipals han començat a copiar-nos la idea. Està bé i ens agrada, perquè sense les persones ni som ni fem res, i no creiem en els candidats ni en els programes decidits en un despatx, així que prediquem amb l'exemple: la nostra candidata a l'alcaldia ( Elisabeth Oliveras, d'ERC ) va ser escollida en unes primàries de Junts, i el programa, com queda escrit, es farà escoltant persones i entitats.


Creiem que el tripartit CiU - PP - PSC que governa Sant Quirze ja no dóna per a més, no hi idees ni inversions, i per això oferirem una proposta que desperti i faci progressar el poble.


Junts per Sant Quirze


Twitter: @JuntsSQV


Facebook: www.facebook.com/juntspersantquirzev


Web: www.juntspersantquirze.cat


Email: info@juntspersantquirze.cat


 


 


 


 


Veure més articles...
app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto