Inici / Participació i transparència / L'opinió dels grups municipals

L'opinió dels grups municipals

<< Tornar als Grups Municipals

Grup Municipal Cse-mail: sant.quirze@ciudadanos-cs.org
web: www.ciudadanos-cs.org

07/01/2019 - Grup Municipal Cs

UN ANY PEL CANVI

Ja ha començat el 2019. Un any que com tots ve ben ple d’il·lusions, esperances, i desitjos.  


Serà també any electoral, amb tot el que això comporta.  Veurem com aquells projectes que no s’han acabat, o que ni tan sols han començat, es prioritzen i es volem acabar ràpidament. S’intentarà complir amb aquelles promeses electorals fetes ja fa 4 anys, i que encara no són una realitat. 


Totes les formacions polítiques, sortiran al carrer a explicar els seus posicionaments.  Cadascú parlarà del que espera i vol. Des de Ciutadans Sant Quirze, volem centrar aquestes qüestions en el dia a dia del poble i apostar pel canvi. Volem construir un poble de tots i per tots, on imperi el respecte i la convivència cívica, un poble sense pintades, net, a on qualsevol sigui quina sigui la seva ideologia, els seus pensaments, les seves opcions personals, estigui representat identificat i secundat per les institucions. 


A Ciutadans Sant Quirze, com hem anat fent aquests 4 anys, ens podreu trobar a les taules informatives, que seguirem posant tant el Parc de les Morisques com a les Fonts, esperant les vostres aportacions i valoracions. Tanmateix seguirem assistint a les diferents Meses  que se celebren de manera regular al poble, per poder constatar en cada una d’elles, les inquietuds i els problemes dels diferents sectors. Els nostres regidors actuals, seguiran treballant  dia rere dia pel bon funcionament de la ciutadania i seguiran portant al Ple les iniciatives i esmenes necessàries per millora la qualitat de vida de Sant Quirze i els seus habitants. 


I no podem acabar aquest escrit, sense dir-vos a tots els veïns i veïnes: 


Ciutadans Sant Quirze us desitja un Feliç Any Nou!! 


Ciudadanos Sant Quirze os desea un ¡Feliz Año Nuevo!! 


 


Veure més articles...
app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto