Inici / Participació i transparència / L'opinió dels grups municipals

L'opinió dels grups municipals

<< Tornar als Grups Municipals

Grup Municipal Cse-mail: sant.quirze@ciudadanos-cs.org
web: www.ciudadanos-cs.org

03/01/2017 - Grup Municipal Cs

PRESSUPOSTOS 2017: NO ESTAN CENTRATS EN LES PERSONES

Acabat el 2016 comença un altre any amb unes perspectives molt apassionants , estant  davant de les al·legacions al  present pressupost de l’Ajuntament de Sant Quirze.


Aquests no són els nostres pressupostos , no pot ser que Benestar Social es quedi  igual , si la economia  té previst créixer un 2’5 %. O una rebaixa en Policia Local  vistos els antecedents, Esports disminueix  i Parcs i jardins també  i els diners que els veïns i veïnes els i deixem per gestionar les despeses del poble són un 1,44 % més que l’any passat.


El global de les despeses previstes són per tapar forats i dedicar-ho a despesa corrent, i cal tenir en compte que no estan pressupostats tres temes que afectaran al 2017:  pujada de massa salarial dels funcionaris , Junta de Compensació del Castellet i el rescat de la concessió del Pàrquing.  


Cada cop quedar més clar que nosaltres som l’alternativa que necessita el poble, presentaríem uns pressupostos per a tots, pels barris o el centre,  per a tots els comerciants, per les entitats que treballen pel poble, i sempre prioritzant el futur dels que venen darrera  i construint un poble per i de tots ja que ens l’estimem com a nostre, com si fos de la família.


Comentar per acabar la participació de altres Administracions als actuals pressupostos: Estat  3.500.000 euros, Generalitat  582.000 euros, Diputació 1.299.000 euros i  Consell Comarcal 190.000 euros.  


Si fem un esforç entre tots i prioritzem  els empadronaments i passem de  les 20.000 persones (ara som 19.600) l’aportació de l’Estat serà molt superior.


Desitgem a l’equip de govern que encareu aquets  2017 amb força  ja que tindrem que estar alerta i prendre democràticament  moltes decisions que afectaran al futur dels més propers a nosaltres. 


Veure més articles...
app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto