Inici / Participació i transparència / L'opinió dels grups municipals

L'opinió dels grups municipals

<< Tornar als Grups Municipals

Grup Municipal Cse-mail: sant.quirze@ciudadanos-cs.org
web: www.ciudadanos-cs.org

13/11/2015 - Grup Municipal Cs

Ciutadans lamenta que JUNTS i INICIATIVA no compleixin les seves promeses a les ordenances fiscals 2016

Al Ple d’Octubre, l’equip de govern format per Junts per Sant Quirze i Iniciativa van presentar unes ordenances que fan evident la manca de participació de la ciutadania, promesa electoral explotada fins a l’extenuitat i amb l’incompliment en tant al calendari de pagament dels rebuts de tots els impostos amb el que s’anomena el “rebut únic”.


D’altre banda, l’equip de govern a obert la participació a la resta de grups municipals, però  ha estat incapaç de assumir de manera consensuada la decisió mes important, la baixada del IBI segons les mocions presentades per l’equip de govern i per  Ciutadans al ple del 31 de Juliol, i s’ha quedat a mig camí provocant el malestar de Ciutadans i posant de manifest la unidireccionalitat de la decisió d’aquest impost.


Rebutgem el fet de que no és puguin acollir a la nova modalitat de pagament de 10 rebuts mensuals, els  contribuents en els que l’IBI sigui inferior als 400 euros.


Esperem que l’equip de govern rectifiqui  i faciliti a les famílies que ho desitgin pugin fer el pagament en aquesta modalitat independentment de l’import de l’IBI com a dret universal.  Des del Grup Municipal de Ciutadans treballarem perquè no es penalitzi a les famílies i s’aconsegueixi la igualtat per tots els veïns.


Tot i així, malgrat no ser les nostres ordenances, valorem que l’equip de govern hagi tingut en comte algunes consideracions que han fet a les nostres propostes sobre aspectes que portàvem al programa electoral i que entenem que son positives pels veïns.


 

Ciutadans Sant Quirze del Vallès 


Veure més articles...
app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto