Inici / Participació i transparència / L'opinió dels grups municipals

L'opinió dels grups municipals

<< Tornar als Grups Municipals

Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYAe-mail: juntsxcatsqv@gmail.com
web:

19/06/2017 - Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA

L'ajuntament renuncia al segon institut per fer horts municipals

 Fa uns dies, vam entrar per escrit a l'Ajuntament, una pregunta on demanàvem els permisos de l'ajuntament per fer abocaments de terres en terrenys de titularitat municipal. Uns terrenys a l'entrada de la urbanització del Castellet, que segons l'ajuntament és per fer-hi horts municipals. Deu ser que ja han renunciat definitivament a fer el segon institut, perquè en aquelles terrenys precisament hi havia d'anar equipament i no pas horts municipals. El cas és però, que no hi ha ni llicència ni tampoc s'ha demanat permís a l'Agència Catalana de l'Aigua, que per proximitat a la riera estan obligats a fer. 


Això és el que vam preguntar, i que l'ajutament va respondre sense contestar a les preguntes que vam formular. Deu ser que no tenen els permisos. LAMENTABLE


 


1. Concretament, fa uns dies, els terrenys de titularitat municipal sense edificar de la zona que comprèn els carrers de la Font d’en Macià, Passatge de Can Barra i Av. del Camp (s’adjunten fotografies), hi hem detectat abocaments i moviments de terres de manera continuada i dies consecutius i la presència de màquines que hi estan treballant.


Havent fet trucada al regidor de territori i medi ambient,  el Sr. Francesc Fernàndez, preguntant per l’origen d’aquests abocaments de terra, i havent-li fet arribar les fotografies que s’adjunten, i sense haver-nos satisfet la resposta rebuda al respecte, els portaveus dels grups de Convergència, Ciutadans i el PSC a l’ajuntament de Sant Quirze del Vallès,


SOL·LICITEM que se’ns respongui per escrit les següents preguntes: 


  1. ·      Quin és l’origen de les terres que s’hi estan abocant, són d’alguna obra?
  2. ·      En base a quin projecte s’estan abocant a la parcel·la?
  3. ·      Donat que aquest terreny, es troba en una zona propera a la riera, quina és la data d’autorització de l’Agència Catalana de l’Aigua per a la realització d’aquests moviments de terra?
  4. ·      S’ha emès l’informe pertinent del tècnic de medi ambient per poder utilitzar una parcel·la de titularitat municipal i fer-hi abocaments?


 


Veure més articles...
app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto