Inici / Participació i transparència / L'opinió dels grups municipals

L'opinió dels grups municipals

<< Tornar als Grups Municipals

Grup Municipal Cse-mail: sant.quirze@ciudadanos-cs.org
web: www.ciudadanos-cs.org

29/09/2015 - Grup Municipal Cs

CIUTADANS ÉS LA SEGONA FORÇA MÉS VOTADA A SANT QUIRZE AMB 2245 VOTS

CIIUTANS ÉS LA SEGONA FORÇA MÉS VOTADA A SANT QUIRZE AMB 2245 VOTS


 

Ciutadans ha tingut un resultat electoral excepcional a tota Catalunya aconseguint 25 diputats electes. Més de 700.000 catalans ha confiat en la actual segona força política catalana que aposta per la convivència, la unió i i la regeneració.


A Sant Quirze, Ciutadans ha aconseguit també ser la segona força més votada amb 2245 vots per primera vegada i duplicant els vots de la tercera força, PSC que ha aconseguit 1033 vots, i a una gran distancia del PP, que ha estat sisena força aconseguint 654 vots.


El portaveu de Ciutadans a Sant Quirze Ciutadans, David Sánchez, afirma que la candidatura electa i l’equip local “treballarà per solucionar els problemes de tots eles catalans, hagin votat el que hagin votat, i que la gran participació d’aquestes eleccions han demostrat el caràcter històric de la fita electoral”.


Segons Sánchez “gràcies a Ciutadans els catalans seguim sent espanyols i europeus”, malgrat destacar que hi ha alguns que “renuncien a la unió i aposten per l’enfrontament”.


Ciutadans realitzarà una valoració pública dels resultats electorals el proper dimecres a les 20h. de la tarda a la Masia de Can Feliu. Estaran presents els regidors David Sánchez i Luís Villa juntament amb tot l’equip de campanya que ha estat present en la desena d’actes que ha protagonitzat el partit al llarg d’aquesta campanya electoral.


Finalment, Ciutadans denuncia els actes vandàlics que s’han produït durant la nit del 27S i que han provocat la destrossa de les pancartes que estaven instal·lades al Parc de les Morisques.


 
Veure més articles...
app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto