Inici / Participació i transparència / L'opinió dels grups municipals

L'opinió dels grups municipals

<< Tornar als Grups Municipals

Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYAe-mail: juntsxcatsqv@gmail.com
web:

14/12/2015 - Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA

"Al Cèsar el que és del Cèsar"..fent una mica de memòria

 “Al Cèsar el que és del Cèsar...”: fent una mica de memòria.


Com diu la dita: “al Cèsar el que ès del Cèsar”. Sembla ser que l’actual equip de govern no sap massa bé el significat d’aquesta dita.


Des del Grup Municipal de Convergència volem fer memòria i reclamar allò que creiem que és lícit de fer. Les últimes setmanes i dies veiem com en tots els mitjans de comunicació municipals s’informa dels projectes que s’endeguen o que estan a punt de fer-ho, però curiosament en cap d’ells s’esmenta que va ser l’equip de govern sortint qui ho va encarregar i deixar a punt. Sabem que a l’actual alcaldessa li costa reconèixer els encerts de l’anterior equip de govern i si algun regidor ho fa, el renya. I com que sabem que ella no ho farà, des de grup municipal de Convergència volem deixar clar i explicar tot allò que en el seu dia vam deixar a punt.


Vam deixar a punt i ja s’ha executat la primera fase de la supressió de barreres arquitectòniques, s’han executat les millores en voreres al voltant de l’escola Lola Anglada, al C. Bages i al C. de la Segarra. S’han realitzat les obres de millora de l’espai davant l’escola Purificació Salas i del gimnàs municipal, així com el Parc del Torrent de l’Av. Can Pallàs. S’ha substituït el 90% de l’enllumenat del municipi, per un model més eficient i sostenible fruit de l’adjudicació que es va fer fa uns mesos en el ple municipal.  Es va fer el canvi de concessió en la gestió del poliesportiu del C. Priorat, molt més avantatjosa per a l’Ajuntament i ben segur amb molts i molts millors serveis pels santquirzencs i santquirzenques. Ja s’ha iniciat el desplegament de la nova concessió del servei de neteja viària i de recollida d’escombraries amb el funcionament de nous vehicles, noves zones d’aportació, nous contenidors i noves mini deixalleries. Es van adjudicar els més de 600.000€ d’inversions dels projectes finançats per l’aportació de l’Alcampo, amb aquesta adjudicació hi ha projectes tant importants com la millora de la cruïlla del Poble Sec i l’Alcampo, les connexions a peu i amb bicicleta entre l’estació i Sabadell per Can Llobet, la rotonda de l’av. Egara amb la ronda Arraona (obres iniciades recentment), la millora de l’aparcament de l’estació o la millora del tram final de l’av. Egara, entre d’altres.


Molta feina feta que ara en treuen profit. I a més amb un ajuntament sanejat que els permetrà governar amb tranquil·litat. Ja sabem que per l’actual alcaldessa i el seu equip tot allò que va fer el govern sortint era negatiu. Però ben mirat, potser no ho era tant perquè des de que estan governant, de moment, només s’han beneficiat de tot allò que vam deixar a punt per fer.


Nosaltres seguirem atents i fent memòria quan calgui, que ja sabem que aquesta sovint juga males passades.


Veure més articles...
app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto