Inici / Participació i transparència / L'opinió dels grups municipals

L'opinió dels grups municipals

<< Tornar als Grups Municipals

Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYAe-mail: juntsxcatsqv@gmail.com
web:

25/09/2015 - Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA

Primers cent dies de desgovern

Primers cent dies de desgovern


 


Demanem al nou govern municipal que comenci d'una vegada a posar-se a treballar per al poble i que deixi únicament de buscar el titular fàcil amb la feina estèril de jugar a treure i posar les banderes del terrat de l'ajuntament. Ja veiem que tot plegat sols es fa per després poder-se lamentar de que la "Delegación del Gobierno" els faci el joc obligant a deixar-les igual. I els agraïrem, molt especialment, que no juguin més a treure la bandera europea.


 


Demanem al nou govern municipal que executi d'una vegada la resta de les obres de millora de la via pública programades per l'anterior govern municipal per portar-se a terme durant l'estiu, que era quan menys hagueren molestat als veïns. No cal que les endarrereixin més, per activa o per passiva, per provar de fer que ningú no recordi que ja estaven previstes abans de les eleccions.


 


Demanem a l’equip de govern i especialment a la senyora alcaldessa que no menystingui a l’oposició, que no sols ens vulgui per fer-li la feina, i que no ingnori  les demandes fetes a les comissions informatives. A dia d'avui no tenim cap encara cap resposta. Deu ser que les demandes que li fem l’incomoden o no té resposta.


 


Demanem a la nova alcaldessa, que per cert sols es dedica al poble a temps parcial, que si ha de contractar al fill d'un amic seu com a càrrec de confiança i pagat amb diners d'origen públic, no ho amagui a la població. Li recordem que per sols portar-li l'agenda ja hi ha funcionaris de l'ajuntament molt preparats, alguns de la seva més estricta obediència, que ho poden fer perfectament.


 


Veure més articles...
app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto