Inici / Participació i transparència / L'opinió dels grups municipals

L'opinió dels grups municipals

<< Tornar als Grups Municipals

Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYAe-mail: juntsxcatsqv@gmail.com
web:

21/10/2015 - Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA

Els dolents hem passat a ser bons: curiosa conversió

ELS DOLENTS HEM PASSAT A SER BONS: CURIOSA CONVERSIÓ
Durant 8 anys de govern municipal de Convergència i Unió, amb la Montse Mundi d’alcaldessa, hem hagut d’escoltar una i altra vegada de boca dels regidors de JUNTS-ERC i ICV-EUiA que la gestió econòmica de l’Ajuntament era dolenta i que gastàvem el que no teníem. Cada intervenció dels regidors de JUNTS-ERC al ple sobre temes econòmics era un exercici d’alarmisme sobre la situació econòmica de l’Ajuntament i la mala gestió del govern municipal.


I ara, 8 anys després, fan una nota de premsa que diu: El resultat de l'exercici de 2014 ha estat positiu i l'endeutament assoleix el mínim dels deu últims anys”.


Mentre eren a l’oposició, tot era un desastre i deien que inflàvem els números. Ara que són al govern, s’apunten la gestió de l’anterior equip de govern i de l’anterior alcaldessa. I ho fan eels temes econòmics, però també en obres que s’estan realitzant però que ja estaven aprovades i adjudicades per nosaltres, o en el desplegament de contractes de serveis com l’enllumenat o la neteja.  


Curiosa conversió la d’aquests regidors i regidores que abans deien que tot era negre, i ara s’apunten les medalles. Què ha canviat entre abans i ara? És que ara en saben més? O és que abans eren oposició i ara són govern?


Però no pateixin. Nosaltres creiem en el valor de la coherència i defensem el mateix ara que abans. 


Perquè d’això que fan d’altres, se’n diu enganyar...


Veure més articles...
app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto