Inici / Participació i transparència / L'opinió dels grups municipals

L'opinió dels grups municipals

<< Tornar als Grups Municipals

Grup Municipal Cse-mail: sant.quirze@ciudadanos-cs.org
web: www.ciudadanos-cs.org

14/04/2016 - Grup Municipal Cs

Ciutadans aposta per un poble plural, allunyat dels partidismes i que respecti les lleis i als seus veïns

Una vegada més lamentem el sectarisme d’un equip de govern, format per persones que no respecten les més mínimes garanties democràtiques com son la identitat plural i lliure dels seus veïns.


No negarem que hi ha sentiments contraris i enfrontats als nostres posicionaments identitaris al nostre municipi, però no es poden trepitjar els més elementals elements de convivència per fets coyuntarals que allunyen a les persones dels elements comuns que fomenten el respecte i l’educació.


Cal que es restableixin els signes identitaris de tots els catalans als edificis públics del nostre municipi, en cas contrari s’està insultant de manera flagrant a una part considerable de veins que volen viure en un marc d’estabilitat i de consens en un poble que garanteixi la convivència.


Instem a l’Alcaldessa que en virtut del seu compromís adquirit el dia de la seva investidura amb tota la ciutadania, on va declarar que respectaria a tots els veïns del poble, restableixi la bandera catalana a l’Ajuntament i altres indrets del poble i garanteixi que no es tornaran a produir fets que comportin una falta de respecte a una part considerable de la ciutadania.


Nosaltres, no ens cansarem de repetir que la convivència entre les diferents sensibilitats del poble ha de ser viscuda amb serenitat i amb compromís amb el que es creu, però no provocant situacions antidemocràtiques fruit del desgovern i de la manca de respecte envers a qui no pensa com tu.


 


Grup Municipal de Ciutadans 


Veure més articles...
app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto