Inici / Participació i transparència / L'opinió dels grups municipals

L'opinió dels grups municipals

<< Tornar als Grups Municipals

Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYAe-mail: juntsxcatsqv@gmail.com
web:

25/02/2015 - Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA

Fem de La Patronal l'equipament que SQV necessita i mereix!

Imatge de la Patronal abans de la darrera reforma
Imatge de la Patronal abans de la darrera reforma
El proper 2 de març se celebrarà a la Patronal un acte obert a la ciutadania on ens explicaran el programa d’usos de l’equipament, i la proposta de reforma del mateix.
 
A Sant Quirze tenim pocs edificis amb història, i hem de mimar-los i mantenir-los. I la Patronal és segurament un dels més destacats. Al llarg dels anys ha tingut diferents reformes per convertir-se en un equipament cultural. La sala històrica, la sala nova, la façana, l’equipament interior de la sala històrica... 
 
Totes han estat actuacions necessàries i gràcies a elles tenim avui una Patronal ben plena d’activitats de les entitats.
 
Però no en tenim prou. Per això, vam demanar a la Diputació de Barcelona una subvenció per millorar la Patronal (també per la rehabilitació del Parc de Can Feliu i per la Masia de Can Feliu i, per cert, alguns grups polítics van criticar aquesta decisió dient que no eren actuacions necessàries i que ja estava bé). 
 
En rebre la subvenció vam preguntar a entitats i ciutadania què opinaven. Gastàvem els 220.000 euros per fer petites millores? O ens plantejàvem millor una actuació de conjunt, més llarga en el temps, però més completa i definitiva per tenir l’equipament cultural que SQV necessita i mereix? Ens centràvem en el curt termini, o en la solució òptima?
 
I la decisió va ser anar més enllà. Buscar una solució definitiva. I fer de la Patronal un autèntic motor de l’activitat cultural i associativa del municipi. Això sí, que també fos assumible per l’Ajuntament i pel municipi. Hem de fer allò que serveixi, puguem pagar i puguem mantenir.  
 
I justament aquesta és la proposta que ens han fet els tècnics de l'Àrea de Desenvolupament Urbà juntament amb el despatx Guitart Arquitectes.
 
Creiem que la proposta és fins i tot molt millor del què pensàvem que podia ser. I que, ara sí, no hi ha cap excusa per fer-la possible! 
 
Veure més articles...
app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto