Inici / Participació i transparència / L'opinió dels grups municipals

L'opinió dels grups municipals

<< Tornar als Grups Municipals

Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYAe-mail: juntsxcatsqv@gmail.com
web:

06/03/2020 - Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA

El conte de mai acabar: la mala gestió dels equipaments esportius

El nostre article per al butlletí #SQVinfo - Informem de mes de març 2020 (no publicat en paper)

Quin cúmul de despropòsits!
Quin cúmul de despropòsits!
Per si no eren poques les mancances de les instal·lacions esportives municipals, les nostres entitats esportives estan patint la incapacitat del govern municipal d’ERC per gestionar l’arranjament de la pista annexa del poliesportiu. Us en farem cinc cèntims:
 
Fa bastants anys que les entitats que fan ús de la pista annexa demanen insistentment millores en el terra de la pista, així com en la seva coberta i parets laterals, per tal de poder entrenar en condicions de seguretat.
 
Davant d’aquestes demandes, el govern municipal ha anat fent promeses que s’han anat incomplint una rere l’altra. Fins i tot, una entitat va haver de protestar anant a entrenar davant de l’Ajuntament el passat mes de setembre. I, casualment, en mig d’aquestes protestes va aparèixer la regidora d’esports i va anunciar que la licitació de les obres de la pista annexa ja s’havia aprovat per la Junta de Govern Local!
 
De forma precipitada, es van buscar 3 empreses que presentessin ofertes per a la licitació de les obres, i se’n va escollir una. A finals de desembre s’anunciava que les obres ja havien començat, però en pocs dies les entitats van denunciar que els treballs s’havien aturat  i que l’ajuntament no en sabia la causa. Finalment, es va saber que l’empresa adjudicatària s’havia declarat en concurs de creditors.
 
A mitjans de febrer l’ajuntament ha rescindit per fi el contracte a la primera empresa i torna a començar de nou tot el procés per trobar una altra empresa que faci les obres...
 
Ara, a les entitats esportives els toca seguir entrenant, no sabem fins quan, en unes condicions lamentables per la manca d’empatia cap a elles per part del govern municipal, que ens ha demostrat la seva inoperància, manca de rumb i de previsió en la gestió dels anhelats equipaments esportius.
 
 
Junts per Catalunya - Sant Quirze
 
#SomSantQuirze #FentPoble #ParlemdeSantQuirze
#SQV #LesFonts
#NoSurrender #NoEnsRendirem #FreeTothom 
 
 
Veure més articles...
app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto