Inici / Participació i transparència / L'opinió dels grups municipals

L'opinió dels grups municipals

<< Tornar als Grups Municipals

Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYAe-mail: juntsxcatsqv@gmail.com
web:

29/04/2022 - Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA

Prou incivisme! Ens mereixem més qualitat de vida!

Des de Junts per Catalunya - Sant Quirze diem prou als actes vandàlics que encara patim massa sovint al nostre poble, i exigim major esforç i fermesa al Govern municipal per a prevenir i sancionar aquells que alteren la nostra convivència.

La matinada de Sant Jordi, la masia de Can Barra va rebre la visita d'uns desaprensius que varen cometre una sèrie d'actes vandàlics al mobiliari urbà i a la masia històrica, patrimoni del poble. La setmana anterior hi va haver un petit foc al Parc de la Betzuca i 4 contenidors cremats al carrer Rosselló.


 
I el problema és que no són fets aïllats, ja que darrerament, cap de setmana rere cap de setmana, seguim amb reiterats incidents al voltant de la discoteca situada al carrer Narcís Monturiol (aldarulls, baralles, denúncies, botellades i incivisme), i tot mentre encara fumegen els 35 contenidors cremats l'any 2020, entre altres desperfectes ocasionats en plena pandèmia.
 
Mentrestant, l’Equip de Govern d’ERC continua sense posar en marxa accions preventives o dissuasives, intensificació de controls, instal·lació de càmeres o altres actuacions per a acabar d’una vegada amb aquestes situacions. 
 
Des de Junts per Catalunya - Sant Quirze diem prou als actes vandàlics que encara patim massa sovint al nostre poble, i exigim major esforç i fermesa al Govern municipal per a prevenir i sancionar aquells que alteren la nostra convivència.
 
Tothom ha vist que amb paraules, agents cívics i vigilants de seguretat no n’hi ha prou. A què espera la senyora Oliveras a posar ordre? Quines barbaritats més haurem d’aguantar les veïnes i veïns de Sant Quirze fins que l’alcaldessa accepti que calen accions més contundents i efectives, per garantir la convivència, el respecte cap als altres i l’espai públic? 
 
Sense sensació de seguretat, no hi pot haver qualitat de vida, i totes les persones que hem triat Sant Quirze per dur-hi a terme els nostres projectes de vida ens mereixem poder fer-ho en pau.
 
JUNTS per Catalunya – Sant Quirze
 
Segueix-nos a:
 
T'escoltem, contacta'ns per correu: juntsxcatsqv@gmail.com
 
Veure més articles...
app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto