Inici / Participació i transparència / L'opinió dels grups municipals

L'opinió dels grups municipals

<< Tornar als Grups Municipals

Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYAe-mail: juntsxcatsqv@gmail.com
web:

21/01/2016 - Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA

COMUNICAT QUE EL GRUP MUNICIPAL DE CONVERGÈNCIA EMET SOBRE LA DESAFORTUNADA NOTA QUE l’AJUNTAMENT VA EMETRE

 COMUNICAT QUE EL GRUP MUNICIPAL DE CONVERGÈNCIA EMET SOBRE LA DESAFORTUNADA NOTA QUE l’AJUNTAMENT DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS VA PUBLICAR EN RELACIÓ A LA DEMANADA D’INFORMACIÓ QUE LA GUÀRDIA CIVIL VA REALITZAR AHIR SOBRE EXPEDIENTS DE CONTRACTACIÓ DE L’EMPRESA TEYCO


Des del grup Municipal de Convergència volem mostrar el nostre profund rebuig i malestar pel comunicat que l’ajuntament de Sant Quirze va emetre ahir. Un comunicat desafortunat, maliciós i tendenciós que només pot respondre a una lògica deslleial i demagògica. Un comunicat que obvia la presumpció d’innocència i que ataca i desacredita la pulcritud i escrupolositat en la contractació pública que es va fer en l’anterior mandat.


Una nota que menysté al nostre partit i que aprofita el nom de l’Ajuntament de Sant Quirze per fer política barroera i malintencionada que no fa altra cosa que perjudicar la classe política en general. Un comunicat que en cap cas va comptar amb la participació de tots els portaveus de l’ajuntament, que vam rebre una trucada de l’Alcaldessa quan tot havia acabat. Sra. Oliveras, tard i malament. Situacions excepcionals demanen respostes conjuntes, clares i contundents per defensar l’honorabilitat dels càrrecs públics, quan vostè mateixa no té cap mínim dubte de la legalitat en la contractació pública durant l’anterior mandat. La senyora Oliveras, alcaldessa de Sant Quirze, hauria de ser l’alcaldessa de tothom, i respectar també aquells qui no la van votar, perquè també els representa i posar a l’administració que presideix en tela de judici és un fet que no està a l’alçada del càrrec que ocupa.


Des del Grup Municipal exigim una rectificació de la nota emesa ahir, perquè a banda, no hi va haver cap escorcoll ni registre com assegurava el comunicat, sinó que el que va venir a fer la Guàrdia Civil és sol·licitar uns expedients de contractació a l’empresa Teyco, fruit d’una denúncia del Sr. José María Coderch, expropietari de Finques Finvello, president de l’Associació Sant Quirze Empresarial, al Jutjat de Sabadell.


L’ara alcaldessa Oliveras i molts altres regidors i regidores, abans a l’oposició, van ser convidats i convidades a totes les meses de contractació, i han estat presents en totes aquelles que han volgut. I són perfectament coneixedors del  mecanisme absolutament pulcre i estricte, que l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha seguit en totes les meses de contractació, sota la supervisió de la Secretària General de l’Ajuntament i de l’Interventor, i amb els informes i participació de molts tècnics i funcionaris municipals. Posar en dubte les contractacions municipals és posar en dubte la seva integritat i professionalitat. I el nostre grup Municipal no ho pot permetre i és per això que exigim una rectificació contundent.


 


Veure més articles...
app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto