Inici / Participació i transparència / L'opinió dels grups municipals

L'opinió dels grups municipals

<< Tornar als Grups Municipals

Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYAe-mail: juntsxcatsqv@gmail.com
web:

20/01/2016 - Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA

Comunicat del grup municipal de CDC de Sant Quirze del Vallès en relació amb l’actuació de la Guàrdia Civil a l’Ajuntament

Comunicat del grup municipal de CDC de Sant Quirze del Vallès en relació amb l’actuació de la Guàrdia Civil a l’Ajuntament 


 En relació amb l’actuació de la Guàrdia Civil del 19 de gener de 2016 a l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, el grup municipal de Convergència Democràtica vol manifestar que:


-La Guàrdia Civil ha demanat informació sobre una contractació que l’empresa municipal COMU havia fet a TEYCO, a petició de la fiscalia de Sabadell, arran de la denúncia d’un col·lectiu local (Associació Sant Quirze Empresarial).


-La licitació de les obres (la construcció de 43 habitatges públics) per part de l’empresa municipal COMU es va realitzar amb les mateixes garanties legals i procedimentals que té l’Ajuntament.


-En la mesa de contractació hi van participar els tècnics de l’empresa municipal COMU, amb la supervisió  de la secretària municipal i l’interventor delegat. Tot el procediment va ser transparent. L’expedient es pot consultar al perfil del contractant en l’enllaç següent


https://seu.santquirzevalles.cat/DetallPerfilContractant/_fkLB5L26iIsD28zPh7AoWAFfzryYW2L6fy1oTueqjtA


- L’execució de l’obra va ser absolutament correcta i la seva liquidació també, com ho han estat totes les obres realitzades per l’Ajuntament els darrers 8 anys. Es tracta d’obres ben executades, sense desviacions i acabades a temps, el que ha permès disposar d’un Ajuntament absolutament sanejat –un 20% d’endeutament sobre el màxim legal del 110%.


- El grup municipal de CDC de Sant Quirze del Vallès defensa l’honorabilitat de les persones que han estat al capdavant de l’Ajuntament durant els darrers anys, que han treballat amb fermesa, convicció de servei als ciutadans, compromís, rigor i transparència.


- El grup municipal col·laborarà en tot moment amb la justícia amb tot el que li requereixi, i es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes. 


Veure més articles...
app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto