Inici / Participació i transparència / L'opinió dels grups municipals

L'opinió dels grups municipals

<< Tornar als Grups Municipals

Grup Municipal Junts-ERC-AMe-mail: info@juntspersantquirze.cat
web: http://www.juntspersantquirze.cat

25/05/2015 - Grup Municipal Junts-ERC-AM

Comunicat de Junts per Sant Quirze - Esquerra Republicana

Nota oficial l'endemà de la victòria a les municipals

La candidatura municipal de JUNTS per SANT QUIRZE-ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA vol agrair a totes i tots els santquirzetencs la demostració de sentit democràtic i d’estimació pel poble que s’ha vist traduïda en l’acció de votar a la jornada d’ahir, independentment de l’opció escollida.


JUNTS - ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA, vol celebrar especialment la jornada d’ahir amb el conjunt de persones que ens han fet confiança, una confiança que ha comportat la clara i àmplia victòria de la nostra (vostra) candidatura.


També volem agrair les felicitacions que la resta de candidatures municipals ens han fet arribar per la nostra victòria i traslladar-los la profunda convicció que la participació de tots fa, de jornades com les d’ahir, l’essència de la democràcia popular.


Finalment fer-vos arribar, en paraules de l’Elisabeth Oliveras, futura alcaldessa del nostre poble, el compromís de JUNTS-ERC: “ Sant Quirze inicia una nova etapa, on les portes de l’alcaldia i totes les regidories han d’estar obertes. Això voldrà dir que tenim un Ajuntament més transparent, més proper al veïnat i on les persones s’han de sentir protagonistes a l’hora de fer poble entre tots. Aquest compromís és irrenunciable i hem d’estar a l’alçada de la confiança que ens han atorgat. Hem de treballar per Sant Quirze, que és la nostra manera de construir una Catalunya lliure i justa”.


Veure més articles...
app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto