Inici / Participació i transparència / L'opinió dels grups municipals

L'opinió dels grups municipals

<< Tornar als Grups Municipals

Grup Municipal Cse-mail: sant.quirze@ciudadanos-cs.org
web: www.ciudadanos-cs.org

04/07/2016 - Grup Municipal Cs

CIUTADANS FA BALANÇ DEL PRIMER ANY DE GOVERN

Durant el primer any de mandat l’equip de govern (Junts per Sant Quirze - ICV) només hi hagut un tema prioritari que ha estat reforçar i recolzar el procés sobre la independència.


L’equip de Govern ha prioritzat el canvi de la nostra Senyera (Bandera constitucional representativa de Catalunya i tots els catalans) per l’estelada (que representa una opció política), l’adhesió del nostre poble a  l’AMI (Agrupació de Municipis Independents) i altres temes similars.


Tanmateix han realitzat obres i reformes al poble sense comptar amb l’opinió dels ciutadans de Sant Quirze. Des del nostre Grup Municipal no només s’ha de governar per una part del poble, és necessari no oblidar-se del problemes del dia a dia de la ciutadania i de les necessitats del municipi.


El Grup Municipal de Ciutadans continua treballant amb el  compromís de fiscalitzar la tasca de l’equip de govern, exercint una oposició sensata i responsable, defensant la llei i els principis elementals de convivència i respecte entre els membres d’una comunitat.


Considerem que la presència del  nostre grup és vital per garantir la representació de tots i totes els veïns i veïnes de Sant Quirze posant per davant l’interès general. 


Veure més articles...
app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto