Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

III Jornades Otaku


III Jornades Otaku

III JORNADES OTAKU

Tot i la conjuntura que envolta el país del Japó, des del Servei de Joventut, com a admiradors i admiradores d’aquesta cultura, tornem a organitzar les Jornades Otaku, aquesta vegada en la seva 3a edició i durant tot un dia.

El programa previst és el següent:

MATÍ fins l’hora de dinar:

• Taller de kanjis: són els sinogrames utilitzats en l’escriptora japonesa. Expressen conceptes i varien la seva pronunciació en funció del context, ús en combinació i/o la seva posició a l’oració

• Taller de para-para: es prepararan una sèrie de vídeos amb hits d’aquesta popular modalitat de ball japonés que es balla en grups. Té una coreografia específica i tothom haurà de fer els mateixos moviments. Aquesta és una de les més famoses (www.youtube.com/watch?v=0iIwJdQDcSA&feature=related ). Per a riure molt.....

• Taller de cuina japonesa:  En Roger ens explicarà com preparar alguns plats tradicionals de la cuina japonesa com sashimi o sushi (ingredients, mesures...). Cadascú es prepararà el seu. També, entre d’altres hi haurà ramen (sopa de fideus).

Podran participar i menjar del taller de cuina només aquelles que participin durant les activitats de matí, a no ser que es vingui disfressat del seu personatge favorit. Aquestes persones podran dinar sense haver de participar als tallers de matí.


TARDA:

• “batalles” d’anime i manga: projeccions de diferents capítols de sèries d’anime o pel•lícules manga (s’accepten suggeriments entre els i les inscrites)

• Jocs de consola amb Kareoke, dance dance revolution (ballar seguint les fletxes) i torneigs de Super Smarh Bros Brawl.


Inscripció obligatòria. Gratuït

Dia: dissabte 21 de maig
Hora: a partir 11h del matí fins les 19h
Lloc: Centre Cívic Can Feliu


Per a més informació de tot plegat:
Espai Canya Jove: www.canyajove.cat ; espaicanyajove@santquirzevalles.cat ; http://www.facebook.com/canyajove.santquirzevalles ; 937 227 444

 

Horari: tot el dia Dirigida a: Joves a partir dels 12 anys Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 21/05/2011 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal