Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Monogràfic de cuina d’estiu


Ens dedicarem a elaborar un menú equilibrat amb aliments que podrem veure, tocar i tastar, tot enfocat a la cuina d’estiu! Ens ensenyarà a fer-ho un jove però gran professional de la cuina, en Joan Sala, propietari i cuiner del Restaurant Lòssum de Sant Quirze. L’últim dia realitzarem un sopar per brindar-nos un homenatge i adonar-nos de tot el que hem après!
Imparteix: Joan Sala.
Places: Mínim 8 / màxim 16.
Preu: 30 € / persona (Inclou sopar final).
Duració: del 01/06/11 al 22/06/11
 

Horari: de 19.30 a 21.30h Dirigida a: Tothom Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 01/06/2011 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal