Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cros de Sant Quirze del Vallès 2011


Cursa de cros en l'entorn natural del Parc de Can Feliu. Hi poden participar esportistes dels centres docents escolars i entitats que pertanyen al Consell Esportiu del Vallès Occidental Sabadell i al Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud, en les franges d'edat (entre 1995 i 2006).

Paral·lelament es convoca prova oberta per a esportistes dels centres educatius de Sant Quirze del Vallès sense llicència.

Inscripcions:

Per als atletes amb llicència, els responsables de les entitats atlètiques seran els encarregats de formalitzar la seva inscripció en aquestes competicions. Les inscripcions per participar al cros es faran arribar al Consell Esportiu de Sabadell com a màxim el dijous dia 3 de novembre. Aquestes es podran enviar per correu electrònic al següent e-mail: consell.esportiu@ajsabadell.cat

Per als atletes sense llicència provinents dels centres educatius de Sant Quirze podran fer la seva inscripció fins el mateix dijous al web de l'AMPA del CEIP Onze de Setembre.

Dorsals: els dorsals es lliuraran el dia de la competició, a partir de les 9:30 hores al punt de sortida.

Classificacions:
Es farà una classificació individual i una classificació per equips per a cada categoria i sexe. Per realitzar la classificació per equips puntuaran els quatres primers atletes classificats de les categories masculines i les tres primeres atletes classificades de les categories femenines de la mateixa entitat . En categoria prebenjamí, puntuaran els 4 primers classificats de manera mixta ( nois i noies). Podreu consultar els resultats a www.consellsabadell.cat a l’apartat “Cros”.

Horari: 10.30 h Dirigida a: Esportistes dels centres docents i entitats que pertanyin al CEVOS Col·laboració: SEA CEIP Once de setembre, JAS, Cobega i Creu Roja

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 05/11/2011 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i Consell Esportiu Vallès Occidental
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal