Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espectacles Música Cultura

13a Mostra de Cançó Improvisada

L'11 de maig se celebra la 13a Mostra de Cançó Improvisada de Sant Quirze del Vallès amb les millors glosadores dels Països Catalans.


13a Mostra de Cançó Improvisada

La Mostra és un espectacle on sis dels millors glosadors dels Països Catalans, acompanyats d’una orquestrina de tres músics, improvisen versos rimats a l’instant sobre unes melodies i uns temes donats pels organitzadors de l’acte. La resposta dels i les participants sol ser tan ràpida i enginyosa que és el delit d’un públic que sovint no es pot creure que aquells versos s’estiguin improvisant al moment. La XIIIa Mostra tindrà lloc a la Sala Josep Brossa de la Patronal a les sis de la tarda del dissabte 11 de maig.

En aquesta ocasió els glosadors seran: la Maria Magdalena Amengual (Sa Pobla, Mallorca), en Marc Barceló “Ramellet” (Ferreries, Menorca), la Júlia Font (Barcelona, Barcelonès), en Yago Calbet (Vilassar de Mar, el Maresme), la Margarida Joanmiquel “Meg” (Figueres, Alt Empordà) i en Ferriol Macip “Farri” (Sants, Barcelonès), i estaran acompanyats per la Marta Rius, acordió, en Guillem Ballaz, cordes i en Pep Pastor, baix.

Quan acabi, continuarem la festa a la plaça Anselm Clavé on podreu picar alguna cosa i tastar les cerveses artesanes que trobareu a la botiga dels amics de Pa i Punt i on tots aquells que s’animin es podran atrevir a fer unes gloses. Aquesta glosada oberta serà dinamitzada per les companyes de Terrassa Glosa.

Entrada gratuïta però amb reserva prèvia de localitats

Organitza: Glosadores de la Serra amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i el suport de l’entitat Cor de Carxofa.

INFORMACIÓ ÚTIL