Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Enllumenat nadalenc


L’enllumenat nadalenc dona pas als primers preparatius de les festes i dona als nostres carrers una llum especial. La il·luminació a l’arbrat del centre del poble, als carrers més comercials i a les entrades als diferents barris de Sant Quirze, farà que tothom en pugui gaudí.
Els principals carrers il•luminats són els més comercials, tot i que hi haurà punts de llum a les entrades dels diferents barris i a Les Fonts, Los Rosales i Poble Sec.

El dia d’encesa dels llums serà els 2 de desembre i les llums romandran enceses fins el dia de Reis i en horari de les 17.30h a les 22.00h, donant compliment a la normativa del Departament de Medi Ambient de la Generalitat. La normativa ambiental catalana regula la il·luminació exterior limitant els horaris d’utilització ornamental durant el període nadalenc, per tal de promoure la prevenció de la contaminació lluminosa i l’estalvi energètic.

Seguint en la línia de prevenció de la contaminació lumínica i l’estalvi energètic, dels edificis municipals, només l’Ajuntament i la plaça de la Vila tindrà enllumenat nadalenc.
 

Horari: De 17.30h a 22.00h Dirigida a: Públic en General Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 02/12/2011 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal