Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Curs d'iniciació a la Marxa Nòrdica (Nordic walking)


Curs d'iniciació a la Marxa Nòrdica (Nordic walking)

La marxa nòrdica o Nordic Walking és un esport que consisteix en caminar i fer diferents exercicis físics amb uns bastons especialment dissenyats per aquesta activitat. Ens ofereix una manera senzilla, natural i molt eficaç de millorar la nostra condició física i tonificar la musculatura.

Aquesta disciplina es pot fer independentment de l'edat, el sexe i la preparació física. Si utilitzem correctament la tècnica, el nordic walking treballa sobre el 90% de la musculatura corporal, sense carregar de forma excessiva les articulacions, amb tots els beneficis que representa per completar una bona forma física i sentir-se bé i segur amb si mateix.

A més, la pràctica del Nordic Wlaking incrementa el consum de calories fins un 45% i augmenta lleugerament la freqüència cardíaca, per tant és un excel·lent i molt saludable exercici, entre altres beneficis per la salut física i mental.

El curs que es desenvolupara els dissabtes 18 i 25 de febrer té les places limitades a 15 participants, que s'assignaran per ordre d'inscripció formalitzada.

Preu de 40 euros per als socis i de 50 per als no socis del CESQV.

Tots els participants al curs tindran com a regal un parell de bastons especials Nordic Walking.

Per a més informació i inscripcions: nw.santquirze@gmail.com, o bé adreçar-vos directament a la seu de l'entitat, al carrer Bages, local 11-. Tel. 937212489.

Horari: 10 a 14 h Dirigida a: Tothom Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 18/02/2012 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Camins de Sant Quirze del Vallès
  • Organitza Club Excursionista Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal