Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Aplec del Mussol (XX Edició)


L'Aplec del Mussol (XX Edició)

Els dies 20 i 22 d’abril, Sant Quirze del Vallès celebra la XX edició de l’Aplec del Mussol

Divendres 20 d’abril

Enguany, les activitats de l’Aplec s’inicien divendres, dia 20 d’abril. La Patronal acollirà el tradicional acte de lliurament de premis per tal de reconèixer públicament aquelles persones o entitats que han destacat en qualsevol àmbit a nivell social durant l’any anterior.

En aquest acte, que començarà a les 20:00 hores, es destaquen dos tipus de premi. En primer lloc, el “Mussol de Sant Quirze”, que atorga l’Ajuntament de Sant Quirze a aquelles persones o col·lectius que s’hagin distingit per algun fet o activitat que hagi impulsat la identitat de Sant Quirze del Vallès.
 
D’altra banda, i, en segon lloc, es destaquen els premis “Mussols de l’any”, atorgats per l’entitat Ateneu de Sant Quirze a aquelles persones o col·lectius que han destacat en algun camp.

Diumenge 22 d’abril
 
Diumenge, 22 d’abril, la rambla de Lluís Companys  acollirà una gran fira d’artesans que exposaran les seves obres centrades en la figura del “mussol”. També, a partir de les 10 del matí es desenvoluparà el tradicional concurs de dibuix infantil al parc de les Morisques, adreçat a tots els nens i nenes que tinguin entre 3 i 12 anys. Aquest concurs consisteix en fer un dibuix d’un mussol o d’alguna altra cosa relacionada amb l’Aplec.
 
D’altra banda, durant la celebració d’aquest esdeveniment, es podran adquirir els dolços i pastes típics de l’Aplec, com els “mussolets”, que preparen per a aquesta festa les pastisseries del municipi.

Horari: a partir de les 20:00 hores Dirigida a: Tothom Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 20/04/2012 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i Ateneu de Sant Quirze
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal