Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

3er Premi Literari de "Contes Solidaris"


L’ONG, ATENEU DEL MON, crea els premis literaris de narracions curtes per a la SOLIDARITAT.

L’objectiu d’aquest premi és fomentar i promoure la creació literària a l’entorn de la SOLIDARITAT. S’adreça a tota la ciutadania de Sant Quirze, i a totes les persones vinculades al municipi per motius solidaris o de convivència.

BASES:

1. TEMA:  serà sobre la SOLIDARITAT

2. CATEGORIES:  

DE 10 A 12 ANYS
DE 13 A 16 ANYS
ADULTS


3. OBRES, les obres hauran de ser inèdites, redactades en llengua catalana o castellana.
4. EXTENSIÓ:  Els treballs seran relats curts, amb un màxim de 2  fulls.
5. PRESENTACIÓ:  Els treballs es poden presentar en format paper DIN A-4, a doble espai i en lletra Times New Roman, o Arial  tamany 12.
El format de presentació amb paper, a la portada de l’obra es consignarà el TÍTOL DE L’OBRA i, en sobre tancat el nom de l’autor i les seves dades, adreça, telèfon de contacte, i adreça electrònica.
6. LLOC DE PRESENTACIÓ: S’hauran d’entregar a la Biblioteca Municipal
7. TERMINI:  S’acceptaran treballs fins el dia 30 d’abril de 2012
8. JURAT:  Estarà format per un membre de l’ONG Ateneu de Món, una persona de la biblioteca, una persona representant de l’ajuntament, una professora de literatura i un autor del poble.
Si les obres presentades no reuneixen prou qualitat, el jurat es reserva el dret de declarar el premi desert.
9. EXPOSICIÓ:  Tots els treballs premiats es penjaran a la pagina web de l’Ateneu del Món i es llegiran a la Radio de Sant Quirze del Vallès al programa SOM SOLIDARIS
10. VEREDICTE:   Es farà públic a partir del 23 de maig,   es penjarà  a  les  pagines web de ateneu del món, www.ateneudelmon.org,  a la pagina de la biblioteca,  http://bibliotecasantquirze.blogspot.com, i la pagina de l’Ajuntament  www.santquirzevalles.cat
11. PREMIS: Un premi per cada categoria, consistent en un val de 90,-€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori,  a la Papereria DIN A4  de Sant Quirze del Vallès.
Tots els participants obtindran un diploma de participació.
12. LLIURAMENT DE PREMIS: El lliurament de premis, es farà a la Festa del Comerç Just i Solidaria , dia 27 de maig 2012, a les 12 hores al parc de les Morisques,  es farà lectura de les obres guanyadores.


ANIMEU-VOS A PARTICIPAR-HI  !!!!!

Horari: 12 h Dirigida a: de 10 a 99 anys Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 27/05/2012 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ateneu del Món
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal