Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada d'intercanvi d'experiències del Projecte Cafè-Ciutat amb altres ajuntaments


Jornada d'intercanvi d'experiències del Projecte Cafè-Ciutat amb altres ajuntaments

La jornada tindrà lloc a partir de les 9.30 h a la Masia Can Feliu i hi estan convidats els ajuntaments de: Terrassa, Mataró, Calella, Molins de Rei, el Prat de Llobregat i Manresa que, juntament amb els socis locals, estan portant a terme el projecte “Cafè-ciutat” als respectius municipis.

Aquest projecte neix de l’impuls d’Alternativa3, ONG de Terrassa que promou el comerç just i està subvencionat per la Diputació de Barcelona, que també assistirà a la jornada.

PROGRAMA:

09.30 - 10 h Recepció

10 - 10.15 h Benvinguda i presentació, a càrrec de Sílvia Peralta Valdívia, regidora de Serveis Interns, Igualtat i Cooperació de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Carme de Arolas Fonts, responsable de l’Espai de Concertació amb les Organitzacions de la Societat Civil de la Diputació de Barcelona, Maria Fernàndez Suàrez, Coordinadora d’Alternativa3.

10.15 - 11.30 h Breu presentació per part de cada municipi de l’evolució del projecte, perspectives de futur (uns 10 minuts per ajuntament o soci local)

11.30 - 12 h Coffee Break de Comerç Just.

12 - 13 h Espai d’intercanvi d’idees, reflexions. Propostes de futur.

13 h Tancament de la jornada

 

Horari: 9.30 a 13 h Dirigida a: Ajuntaments convidats Col·laboració: Diputació de Barcelona, Alternativa 3, Ajuntaments convidats

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 16/04/2012 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal