Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Exposició Retrospectiva de Jaume Cases


L’artista santquirzenc Jaume Cases exposa a la Casa de Cultura Vila-Puig una mostra retrospectiva de la seva extensa obra. La ciutadania podrà gaudir d’una quarantena de quadres així com d’un conjunt d’escultures. La inauguració institucional es durà a terme el dijous 19 d’abril, a les 20:00 hores, al mateix equipament cultural. L’exposició estarà oberta fins el 23 de juny els dimarts i els dijous, de 18:00 a 20:00 hores.

Jaume Cases ha dedicat tota la seva vida a les arts plàstiques. El seu tarannà inquiet l’ha portat a treballar l’escultura, la pintura i el dibuix. Cases ha fet treballs per al Museu d’Història Natural d’Austràlia, reconstruccions de fòssils per al Museu de Paleontologia de Sabadell o còmics, que va dibuixar per a Disney. També ha dissenyat postals, ha donat forma a joguines i ha creat efectes especials per a pel·lícules de cinema. Recentment, va esculpir 56 àngels en dos anys i mig per a la Sagrada Família de Barcelona, on continua desenvolupant la seva tasca.  

Horari: Inauguració: 19 d'abril a les 20:00 hores. Exposcició: dimarts i dijous, de 18:00 a 20:00 hores Dirigida a: Tots els públics Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 19/04/2012 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal