Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada: Opcions de consum davant la crisi


Xerrada: Opcions de consum davant la crisi

Pla de sensibilització: Quin és el paper del consum a la nostra vida?,  Què s'amaga darrere dels meus hàbits i estil de vida?,  Afecta el desig de consumir al meu benestar?,  Quin paper té el consum en la crisi econòmica?,  En aquesta xerrada intentarem aportar una mica de llum a la capsa negra del consum, per entendre com ens afecta a nivell personal i també a nivell col·lectiu. A partir d'aquí veurem com donar-li la volta i convertir el consum en una eina de transformació social, que ens faci avançar tant des dels nostres actes quotidians com des de la organització col·lectiva cap a una nova societat.    

Ponent: Ruben Suriñach Padilla, coordinador general del Centre de Recerca i Informació en Consum, on també desenvolupa recerca per la revista Opcions i altres projectes del centre (http://opcions.org/cric/que-fem). Llicenciat en Economia i amb màster en Economia Ecològica a la UAB.

Opcions és una revista trimestral publicada pel Centre de Recerca i Informació en Consum que mira de donar eines pràctiques i per a la reflexió per generar canvis en el consum i els estils de vida. A cada número analitzem un producte o sector per tal de millorar la manera en què el consumim, i mitjançant altres articles també donem eines per actuar i generar canvis a diferents nivells: els hàbits individuals, les iniciatives comunitàries, les lleis i regulacions que ens rodegen...

Més informació a: http://opcions.org/revista " i al 93 721 68 00

 

Horari: 18.30 h Dirigida a: Públic adult Col·laboració: Revista Opcions

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 31/05/2012 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Acció Solidària Vallès i Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal