Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Exposició: "Obrint espais" a càrrec de l'Avelina Benito


Exposició: "Obrint espais" a càrrec de l'Avelina Benito

 

Quan vivim, quan existim, ens relacionem amb l’entorn i amb les persones. Forma part de la força existent que denominem Vida. Aquesta interacció bidireccional es l’experiència.  De vegades ens enforteix, ens ensenya i algunes poques  vegades ens fa créixer.
Quan vivim, quan existim, es van cobrin etapes  que compleixen sempre una funció absolutament necessària, encara que no sigui evident en un primer moment.
Coberta l'etapa, avancem, però es necessari que no ens oblidem de tancar-la.Tancar cercles és imprescindible si volem que la nostra vida sigui rodona, completa. Quan ho aconseguim el cor ens parla de felicitat i de pau interior. Permetent canvis en la nostra vida som capaços de veure on som ara i on volem arribar. 
Reinventar-se es tancar cicles d'experiència, tornar a l’origen, desaprendre, començar de nou i cada vegada estar disposats a esforçar-nos en aconseguir les nostres metes. 
Obrir espais és  deixar-nos sorprendre amb el que ens porti cada nou període per  intentar desxifrar els conceptes que ens envolten  i  entendre la realitat que ens sosté.

M. Avelina Benito.

 

 

 

Horaris i duració: de dilluns a divendres de 15:00 a 21:00 h i dijous i divendres de 9:00 a 21:00 h, del 1 al 29 de juny
 

Horari: 15 a 21 h Dirigida a: Tothom Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 01/06/2012 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal