Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Celebració de la Missa en occità - Any del mil·lenari


Dins de les celebracions de l'any del Mil·lenari el proper dimarts es celebrarà una missa oferta per l´Abat occità Jordi Passerat (Doctor en teologia, professor d’Història religiosa medieval a la Universitat catòlica de Tolosa de Llenguadoc i membre del Centre Històric de Fanjaus especialitzat en la història religiosa del Llenguadoc, ha participat en nombrosos col·loquis i col·labora en els Cahiers de Fanjeaux. Ensenya literatura occitana des dels trobadors fins als felibres. Autor de “La croisade des Pastoureaux. Sur la route du Mont Saint-Michel à Narbonne, la tragédie sanglante des Juifs, au début du XIVe siècle (1320)”.

La missa es farà també com a homenatge a Anna Mauri i Graells (catalana de Sant Quirze del Vallès) i Lugan Bedel (occità de Tolosa de Llenguadoc President del Grelh Roergàs) morts en un tràgic accident el passat 3 de juliol 2011. Aquesta parella era un clar exemple de l'agermanament Català-Occità i defensors de les dues cultures.

Hi assistiran membres de CAOC, occitans de Tolosa de Llenguadoc i ciutadans de Catalunya sensibles amb les cultures catalana – occitana i el seu agermanament.

 

Horari: 20.00 h Dirigida a: Tothom Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 03/07/2012 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Església Parroquial de Sant Quirze i Santa Julita
  • Organitza Parròquia de Sant Quirze
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal