Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura Emprenedora


Cultura Emprenedora

Una actitud emprenedora afavoreix un posicionament actiu dins del mercat laboral, ja sigui per cercar oportunitats per la creació d’empreses o l’autoocupació, com per la generació d’idees i nous projectes dins les empreses. El taller té com a finalitat fomentar la capacitat emprenedora dels participants i planteja, d’una banda, facilitar la reflexió dels participants sobre la cultura emprenedora a través de l’anàlisi dels elements que impulsen l’emprenedoria i les característiques de les persones emprenedores i, d’una altra banda, donar informació sobre el procés a seguir per a l’impuls de nous projectes i la posada en marxa d’una empresa.

Informació i inscripcions. Presencialment al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra, per correu a l'adreça ocupacio@santquirzevalles.cat o per telèfon al 93.721.52.08.

Horari: De 9:30h a 13:30h. Dirigida a: Persones usuàries del Servei a l'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès Col·laboració: Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 04/10/2012 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal