Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1ª Edició de l’Open Science & Innovation Forum UAB-CEI


 En el marc de la primera edició de l’Open Science & Innovation Forum UAB-CEI, la Fundació Parc de Recerca UAB organitza la sessió UAB-NEM “Networking, Exhibition & Meetings”, que tindrà lloc el proper dia 4 de desembre de 2012.

La UAB-NEM consisteix en una sessió de networking amb els investigadors líders procedents dels més de 50 centres i instituts de recerca que formen part de la UAB i l’Esfera UAB. També tindreu accés a l’exhibició de pòsters sobre les tecnologies i coneixements més innovadors i serveis científicotècnics participants a l’Open Science & Innovation Forum UAB-CEI.
Gràcies a la metodologia Getting Contacts!, disposareu d’una agenda personalitzada amb una mitjana de 10 reunions amb investigadors.

Anima’t a participar i podràs:
Trobar serveis i solucions de millora, basats en recerca, per als reptes en I+D de la vostra empresa
Obtenir nous contactes amb investigadors i generar xarxes de cooperació
Conèixer en un únic espai els serveis línies d’investigació, tecnologies i coneixement de més alt nivell i qualitat del pol d’investigació més important del sud d’Europa.
Contribuir amb la teva visió al desenvolupament de nova recerca i nou coneixement en sectors estratègics del teu interès.
Assistència al Lunch-Networking a l’Hotel Campus UAB, i la • Taula Rodona i Conferència a càrrec dels millors experts en innovació i transferència de coneixement en l’entorn universitari.
Disposar del • catàleg oficial de tecnologies i coneixement participants.
Dia: 14 de desembre 2012, 09:30h
Lloc: Hotel Campus UAB (Cerdanyola del Valles)


 
Horari: 9.30 h Dirigida a: Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 04/12/2012 de 09:30 a 09:30
  • Lloc Hotel Campus UAB (Cerdanyola del Valles)
  • Organitza UAB CEI Campus d'Excel·lència Internacional UAB
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal