Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La planificació estratègica a l’hora d’emprendre


La planificació estratègica a l’hora d’emprendre

Conferència promoguda per ST. QUIRZE EMPRÈN, una iniciativa que neix per a facilitar la comunicació i la col·laboració entre els emprenedors i emprenedores santquirzetencs, que compta amb el suport del Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra de l’Ajuntament de SQV.

A càrrec d’Antonio Guerra. Emprenedor i fundador de l’empresa quirzetenca Be a prop. Interim Management & Consulting, especialitzada en solucions de millora de la competitivitat .
Diplomat en Ciències Empresarials, Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses. Ha col·laborat com a Directiu Manager a empreses com Applus+, Chupachups i Unilever (Frigo).

Contingut: 

Antonio Guerra parlarà de quins són els aspectes clau per tenir èxit en la preparació d’un pla estratègic i la gran importància de definir els conceptes de missió, la visió i treballar l’anàlisi DAFO per desenvolupar la nostra estratègia competitiva per tenir èxit al mercat. Es pretén que la sessió sigui eminentment pràctica pel que s’exposaran casos reals a partir dels conceptes comentats i es recomana la participació de tothom per enriquir experiències.

Data: 13 de novembre de 2012

Horari: 19:00h a 21:00h

Lloc:  Centre de Desenvolupament Econòmic Can Barra
           Passatge Can Barra, s/n

Drets d’inscripció: Assistència gratuïta. Places limitades.

Cal inscripció prèvia. Per formalitzar les inscripcions envieu un e-mail a sqvempren@gmail.com

Horari: De 19h a 21h Dirigida a: Persones emprenedores i persones que s’estan reinventant en aquests moments a nivell professional i personal, així com pimes del municipi que vulguin realitzar un pla estratègic per al seu projecte empresarial. Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 13/11/2012 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra
  • Organitza St.Quirze Emprèn
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal