Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripcions al Concurs de Pessebres


Aquesta iniciativa no vol ser només una competició, sinó un motiu més per motivar als santquirzetencs i les santquirzenques en la construcció d’un dels elements més tradicionals de les festes nadalenques, el pessebre.

Els pessebres poden ser construïts en qualsevol material i poden participar-hi tots els pessebres realitzats a Sant Quirze. Els pessebres es poden exposar a la Parròquia. Es podran muntar entre el 13 i 15 de desembre a la tarda, a partir de les 17.00 hores. També poden participar els pessebres muntats a les llars santquirzenques. En aquest cas, s’haurà d’acompanyar una fotografia a l’hora de la inscripció. Els i les participants s’agruparan en les següents categories:

1- Familiars: Pessebres construïts per adults i/o joves de 16 anys o més.
2- Infantils: Pessebres construïts per nenes i/o joves fins a 15 anys.
3- Entitats: Pessebres exposats en associacions, institucions, entitats comercials, establiments. públics, col·legis i centres escolars. No hi ha limitacions per edat.

Les inscripcions es podran realitzar a l’OAC de l’1 al 22 de desembre. Els pessebres exposats a la Parròquia es podran visitar a partir  del diumenge 16 de desembre, coincidint amb la Marató de TV3. Les fotografies de les persones participants estaran exposades amb la resta de pessebres a la Parròquia.
El veredicte es donarà a conèixer al local del Cercle de Cultura, al carrer Nou, número 10, 1r pis, al web de l’Ajuntament www.santquirzevalles.cat i s’enviarà via correu electrònic a cadascun  dels i les participants.

El repartiment de premis està previst fer-lo el diumenge  27 de gener de 2013.

Horari: 8.30 a 20.00 h Dirigida a: Tothom Col·laboració: Ajuntament de St Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 01/12/2012 de 08:30 a 08:30
  • Lloc Parròquia Nova de St Quirze
  • Organitza Cercle de Cultura i Parròquia de St Quirze i Sta Julita
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal