Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cavalcada de Reis


Després de Nadal, els nens i les nenes de Sant Quirze esperen amb il·lusió l’arribada de Ses Majestats Els Reis Mags. I, com cada any, Melcior, Gaspar i Baltasar visitaran Sant Quirze del Vallès la tarda del dia 5 de gener i faran un recorregut amb el seu seguici pels carrers del poble.

La cavalcada a Sant Quirze sortirà a les 18:00 hores des del Centre Cívic Masia de Can Feliu i passarà pel carrer Terranova, avinguda Antoni Gaudí, ronda d’Arraona, carrer Vallcorba, vial de connexió amb Pau Casals, avinguda Pau Casals, carrer Sabadell, carrer Vallcorba, rambla de Lluís Companys, plaça 14 d’abril, i parc de les Morisques.
Una vegada arribats al parc, SSMM els Reis d'Orient faran l’adoració del pessebre vivent. A continuació tindrà lloc la recepció i el lliurament de cartes per part dels nens i nenes, al mateix parc. En cas de climatologia adversa, la recepció reial es durà a terme a la Patronal.

El barri de Les Fonts també rebrà la visita de Ses Majestats Els Reis Mags la tarda del dia 5 de gener. El seguici reial sortirà a les 18:30 hores des del carrer de Santa Teresa, i farà el seu recorregut per Mossèn Josep Pons, passeig de Lola Anglada, Sant Agustí, Roma, plaça de Manel Mañas, Turonet, Bisbe Sanahuja i camí de Can Falguera, on els reis faran l’adoració del pessebre de l’Oratori de la parròquia. Tot seguit continuaran per Verge de Fàtima, Sant Quirze, Església, Passeig dels Horts, Sant Quirze, Mare de Déu del Roser, avinguda de Perramon, passeig del Ferrocarril, Santa Rosa i Josep Mitats fins al poliesportiu, on hi haurà xocolata calenta per a tothom i els infants podran parlar amb els Reis.

 

Horari: 18.00 a 21.00 h. Dirigida a: Tothom Col·laboració: Empreses, Comerços i Entitats del Poble

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 05/01/2013 de 18:00 a 18:00
  • Lloc Carrers del Poble
  • Organitza Sant Quirze Té Vida i Ajuntament de St Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal