Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conferència: Antioxidants i salut


Els radicals lliures es generen de forma natural en el nostre organisme i també degut a l’acció de mecanismes externs. Quan la producció d’aquestes espècies químiques sobrepassa la capacitat antioxidant de l’organisme per neutralizar-los es produeix l’estrès oxidatiu, que està implicat en el procés d’envelliment i en el curs de múltiples patologies. Entre les malaties originades o agreujades per l’oxidació trobem les cataractes, la degeneració macular, l’aterosclerosis, les malalties coronàries, els desordres neurològics, la infertilitat masculina i també l’envelliment prematur. És important doncs conèixer què són els antioxidants, en quins aliments es troben, i com introduir-los en la nostra dieta i consumir-los de manera saludable per contrarestar l’efecte nociu dels radicals lliures i prevenir l’aparició d’aquestes
malalties o frenar-ne la seva progressió. A càrrec d’Anna Paré Vidal Llicenciada en farmàcia per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Nutrició, dietètica i dietoteràpia per la Universitat de Navarra.
Màster en Alimentació i Nutrició per la Universitat de Barcelona. Membre de la Vocalia d’Alimentació del Col.legi de Farmacèutics de Barcelona.

Horari: 18.00 h Dirigida a: Tothom Col·laboració: Ajuntament de St Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 03/04/2013 de 18:00 a 18:00
  • Organitza Aula d'Extensió Universitària
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal