Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller per a pares i mares: "ELS VOSTRES FILLS ESTAN PANTALLATS ??"


Un dels elements definitori i característic dels joves catalans d’avui dia és l’ús de les pantalles: el mòbil, els xats, els videojocs, la televisió, els blocs i les xarxes socials, elements, que han integrat en les seves vides a tots els nivells, social, cultural, educatiu, etc.
Des de fa uns anys els professionals que treballen amb joves observen una certa tendència a emprar-les d’una manera desmesurada, desordenada i sense prou informació. En aquest taller adreçat a pares mares i professionals de l’educació es preten analitzar i posar en debat l’ús que fan els joves de les noves tecnologies i oferir eines de treball educatiu des de una perspectiva crítica i prudent.

El taller anirà a càrrec de Carles Sedó, tècnic de l’entitat Educació per l’Acció Crítica, educador social amb una dilatada carrera en el món de l’educació i la promoció de la salut, ha estat tècnic de salut a l’ajuntament de Santa Coloma de Gramanet durant molts anys i professor d’educació social a la Universitat Ramon Llull.
 

Per més informació al web http://edpac.org

Horari: 19.30 h Dirigida a: Tothom Col·laboració: Educació per l'Acció Crítica i AMPA de l'INS Sant Quirze

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 16/05/2013 de 19:30 a 19:30
  • Organitza Ajuntament de St Quirze
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal