Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cursa de la Llufa i Pista Americana


Cursa de la Llufa i Pista Americana

Sant Quirze Té Vida organitza el dissabte 28 de desembre la versió del poble de les típiques curses de Sant Silvestre. Coincidint amb el dia dels Innocents, Sant Quirze Té Vida celebrarà una cursa de 5 km en què el recorregut transcorrerà principalment per la Serra de Galliners i que porta per títol “La Cursa de la Llufa”. Els dorsals es lliuraran el mateix dia al carrer de Llaurador, on s’iniciarà la cursa, a partir de les 10:00 hores. El tret de sortida es donarà a les 11:00 hores.

Inscripcions
Les inscripcions per participar-hi es poden realitzar “on line” des de ja mateix i fins al 15 de desembre a través de www.santquirzetevida.com. Es pot inscriure qualsevol persona a partir de 15 anys. La inscripció per a les persones amb edat compresa entre 15 i 17 anys és gratuïta. El preu per a la resta de participants és de 8€ i es poden pagar directament a través del web de l’entitat. La inscripció dóna dret a rebre una samarreta, un entrepà i una beguda. Les inscripcions es tancaran als 300 participants. Hi haurà trofeus per als tres primers classificats i per a les tres primeres classificades de cada categoria (Júnior i Sènior). Al web de l’entitat també trobareu més informació sobre el recorregut i sobre altres aspectes de la cursa a tenir en compte. Durant la jornada, la gent que ho desitgi podrà portar aliments de llarga durada, que se cediran a Càritas Sant Quirze. Sobretot es necessita arròs, pasta, llet, sucre o xocolata.

Pista Americana

Paral•lelament, Sant Quirze Té Vida organitzarà el mateix dia al recinte firal, just al costat del punt d’inici i arribada de la Cursa de la Llufa, una pista americana amb tot un seguit de proves esportives d’agilitat adreçat als infants d’entre 6 i 14 anys. La participació a aquesta activitat és lliure i gratuïta.

Horari: 11:00 Dirigida a: Tots els públics Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 28/12/2013 de 00:00 a 00:00
  • Lloc carrer Llaurador
  • Organitza Sant Quirze Té Vida i Ajuntament de Sant Quirze
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal