Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SEPA (Single Euro Païment Area) IMPLANTACIÓ OBLIGATORIA NOVA FORMA DE PAGAMENTS


Us presentem la propera acció que, en el marc del programa de formació, SQ Viu l'Empresa, el Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra i Pimec Vallès Occidental, oferiran a persones emprenedores, empreses i comerç.

Contingut: 

A partir del proper 1 de febrer de 2014 es posa en marxa la norma SEPA (Zona Única de Pagos en Euros) que respon a la normativa EU 260/2012 que estableix uns requisits, com per exemple: tenir el codi IBAN i el BIC per a realitzar operacions bancàries en substitució del CCC (Codi Compte Client) Aquesta norma permet als països de la zona Euro comptar amb unes normes comuns per a realitzar operacions. Així, les transferències bancàries, les domiciliacions de rebuts i els pagaments amb targeta internacionals seran tant senzills com els nacionals.

En aquesta jornada es pretén informar als assistents per tal d'estar preparats per la migració als mitjans de pagament, deute directe i transferència a partir del febrer del 2014.

Data i lloc:

15 de gener de 2014 a les 9:00h al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra. Paseig de Can Barra s/n. Sant Quirze del Vallès.

Ponent:

Antonia Lucena. Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra, branca comptable i financera, Direcció Crèdit Clients i Anàlisi de Balanços en EADA i Curs per a la participació en Auditories per l'Institut Professional de Censors de Comptes de Barcelona. Amb més de 15 anys d'experiència com a responsable de departaments de gestió de venda i crèdit clients i especialista en gestió de cobraments, anàlisi i control de risc i Credit Manager. Actualment consultora de l'àrea de crèdits i clients en diferents empreses i auditora sènior de Brachfield & Morosólogos, a més de col.laboradora de Pimec.

Assistència gratuïta. Places limitades. Cal inscripció prèvia a través del correu empresa@santquirzevalles.cat o presencialment a la Masia Can Barra.

 

Horari: 9:00h Dirigida a: Empreses, persones emprenedores, autònoms i comerç Col·laboració: Pimec Vallès Occidental

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 15/01/2014 de 09:00 a 09:00
  • Lloc Paseig de Can Barra, s/n. Sant Quirze del Vallès
  • Organitza Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal