Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sessions formatives per millorar les oportunitats d'ocupació de les dones


Sessions formatives per millorar les oportunitats d'ocupació de les dones

La situació del mercat de treball actual posa de manifest importants desigualtats en l’àmbit laboral en relació a les possibilitats d’accés i permanència en un lloc de treball. Entre moltes d’altres, el gènere continua essent generador de desigualtats, i en aquesta línia la formació, sensibilització i informació al voltant d’aquest tema es pretén incidir en la igualtat de gènere des del posicionament de les dones front el mercat de treball.
Poden realitzar-se les 4 sessions, a mode d’itinerari, o bé per separat. Totes les sessions es realitzaran en horari de 9 a 13 h i els dies 4, 11, 18 i 25 de març.

1- Liderar en femení (4h)
Una millor gestió de les emocions, més treball en equip i metodologia en la resolució de conflictes, són competències atribuïdes als lideratges més eficients, i alhora, molt vinculades a l’estil relacional de les dones. L’objectiu de la càpsula és treballar aquelles competències que donen contingut al lideratge en femení. (Dimarts 4 de març)
2- Sensibilització i coneixement d’ocupacions en sectors emergents masculinitzats (4h)
Coneixement de professions on les dones estan subrepresentades i que són emergents en el mercat de treball actual: noves tecnologies, instal·lacions energies renovables, etc. (Dimarts 11 de març)
3- Oportunitats i reptes per a dones emprenedores (4h)
Elements per fer de l’emprenedoria professional i la creació d’empreses oportunitats reals d’ocupació i millora en el mercat de treball. (Dimarts 18 de març)
4- Organització i gestió del temps: Conciliació vida personal i laboral (4h)
Coneixement de mesures i serveis afavoridors de la conciliació de la vida laboral i familiar. (Dimarts 25 de març)

Gratuït, les inscripcions poden fer-se fins a una setmana abans que tingui lloc cada sessió formativa al telèfon 937216800 o al correu sumemxlaigualtat@santquirzevalles.cat o presencialment al CMIRD (Av. del Vallès, 97-99)

 

 

Horari: 9.00 a 13.00 h Dirigida a: Dones en situació d'atur o en actiu que volen millorar les seves competències professionals Col·laboració: COPEVO (Consorci per l'Ocupació i Promoció Econòmica del Vallès Occidental)

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 04/03/2014 de 09:00 a 09:00
  • Organitza Servei a l'Ocupació i Servei d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Quirze
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal