Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació del llibre “I si parlem amb el veí del segon? La independència explicada als indecisos”


El dilluns 10 de març David Vila i Toni Il•lustració presentaran a la Biblioteca de Sant Quirze el seu llibre “I si parlem amb el veí del segon? La independència explicada als indecisos”.

David Vila és dinamitzador lingüístic, economista i vicepresident d’Òmnium a Sabadell. La part gràfica corre a càrrec del dibuixant i ninotaire Toni Il•lustració. Es tracta d’un llibre curt, amè i molt fàcil d’entendre. “Hi ha molts llibres francament interessants que parlen sobre la independència. El que passa es que tenen 200 o 300 pàgines i ens podem trobar que hi hagi gent a la qual li faci mandra llegir un llibre tan llarg”, explica l’autor.

L’obra pretén ser una eina amena per convèncer els indecisos de que una Catalunya independent seria beneficiosa per a tots els seus habitants. Segons l’autor, el llibre vol adreçar-se a tota aquella gent que no té pensat encara què votaria a la consulta. Són moltes les incògnites sobre el futur d’una Catalunya independent i, amb aquest llibre, l’autor pretén oferir resposta a moltes d’elles.

Un dels dubtes més estesos en aquest sentit és si un nou país independent d’Espanya continuaria formant part de la Unió Europea. És, precisament, una de les qüestions que tracta aquest I si parlem amb el veí del segon?: “Expliquem que no hi ha jurisprudència sobre el tema però que, en tot cas, si sortim, res ens impedeix tornar a entrar-hi [...] També plantegem la possibilitat de quedar-nos fora; com alguns dels països més forts econòmicament del continent com Noruega o Suïssa, que no hi formen part”.

L’acte serà a les 19:00 a la biblioteca.

Horari: 19 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració: Biblioteca Municipal

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 10/03/2014 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Biblioteca Municipal
  • Organitza Sant Quirze per la Independència
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal