Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

3a Mostra Nacional de Cançó improvisada a SQV


Després de l'èxit de les edicions anteriors, aquest dissabte 17 de maig se celebra la tercera Mostra Nacional de Cançó Improvisada a Sant Quirze, que enguany comptarà amb glosadors de renom: Titot, Mireia Mena, Ferriol Macip, Laia Pedrol, Ramon de Cervera i Sílvia Ampolla. Estaran acompanyats dels músics Pau Vinyoles, Marc Torrent i Iu Boixader. L’acte començarà amb una Mostra Juvenil de Cançó Improvisada, en la qual hi participaran alumnes de l'Institut de Sant Quirze i de l'Escola Sant Nicolau de Sabadell. Llavors, entraran en escena els glosadors abans esmentats. La Mostra es durà a terme a  la Sala Històrica de la Patronal a partir de les 20:00 hores.

Un cop acabat l'espectacle, hi haurà un sopar ofert per la Cooperativa de Consum Galliners, que tindrà sobretaula improvisada, en la qual podran participar cantadors de la mostra i tothom qui s'animi a cantar. Qui vulgui gaudir d'aquest sopar, pot reservar tiquets enviant un correu a mostradeglosasantquirze@gmail.com.

La 3a Mostra Nacional de Cançó Improvisada està organitzada per les Glosadores de la Serra, Cor de Carxofa i l'Ajuntament de Sant Quirze. Hi col·laboren també l'Associació Cultural Trinxera de Galliners, la Cooperativa de Consum Galliners, el CSA la Impremta i el Grup d'Investigació i  Història de Sant Quirze.

Podeu obtenir-ne més informació al web www.cordecarxofa.cat

 

Horari: A partir de les 20h Dirigida a: Tothom Col·laboració: Associació Cultural Trinxera de Galliners, Cooperativa de Consum Galliners, CSA la Impremta i GIHSQ

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 17/05/2014 de 18:30 a 18:30
  • Lloc Sala Històrica de la Patronal
  • Organitza Glossadores de la Serra, Cor de Carxofa i Ajuntament de St Quirze
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal