Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tastem- Tast de vins, caves, escumosos i destil·lats


 Un espai on conèixer de primera mà i poder degustar els vins, caves, escumosos i destil·lats que ens oferiran els expositors en el decurs de la vetllada.

Podrem gaudir de la vetllada acompanyats d’una actuació musical de jazz en directe.
 
Preu: 6 €  entrada i degustació de vins, caves, escumosos i destil·lats
1€ per cada tapa de degustació
Venda d’entrades el mateix dia a partir de les 19.30 h a la Masia Can Barra. Capacitat limitada.
 
Expositors a càrrec de D’gusta (La Bodegueta de Sant Quirze):Caves Torelló,Celler Arché Pagès, Celler Comalats Vins Ecològics, Celler Estela,Finca Parera Vins Ecològics,Mussons,Vinya dels Aspres, Vins i Caves Naveran, Vins de Taller.
Expositors a càrrec de Joan Sala – El Niu del Mussol i Lossum Espai Gastronòmic: Castell del Remei, Caves Mont Ferran, Caves Roger Goulart, Genium Celler,Juvé i Camps.
 
Organitzen: D’gusta (La Bodegueta de Sant Quirze), Joan Sala (El Niu del Mussol i Lossum Espai Gastronòmic) i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
Servei de tapes a càrrec de : Avui no cuino, El Niu del Mussol, Lossum Espai Gastronòmic, La Manduca, i Lletonet la Llar del Bon Cafè amb la col·laboració de S’Arangí formatges de Menorca.
Tast de Cafè Sant Quirze a càrrec de la Regidoria de Cooperació i amb la col·laboració dels comerços que realitzen la venda del cafè als seus establiments: Actual Diet,Avui no cuino,Cal Fruiter, D’gusta (La Bodegueta de Sant Quirze), El Celler de la Vila, El Niu del Mussol, Lossum Espai Gastronòmic, Lletonet la Llar del Bon Cafè,Nutrisalut i Supermercat Coviran.
Horari: de 20 a 22h Dirigida a: majors de 18 anys Col·laboració: Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 05/06/2014 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Masia Can Barra
  • Organitza D'gusta (La Bodegueta de Sant Quirze), Joan Sala (El Niu del Mussol i Lossum Espai Gastronòmic) i Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal